Despre Noi - Sunshine Club SPA

Dedicati unui stil de viata frumos si sanatos.

Concept

Te-ai gandit vreodata ca atmosfera calda alaturi de serviciile profesionale pot face minuni nu doar pentru organismul tau, ci si pentru starea ta de spirit? Aceasta a fost provocarea cu care noi, echipa Sunshine Club Luxury Spa, a pornit la drum, inca din 2001.

Astazi, conceptul Day Spa inseamna pentru noi armonia perfecta dintre trup, minte si suflet, echilibru adus de cele mai performante tratamente si o echipa mereu pregatita cu cele mai bune sfaturi si cel mai cald zambet.

Sunshine Club Luxury Spa abordeaza frumusetea imbinand doua ramuri care impreuna aduc rezultate uimitoare: componenta de beauty bazata pe tratamente speciale recomandate de specialistii nostri in estetica, hairstyling sau make-up si cea medicala alaturi de medicii nostri dermatologi.

Acordam o deosebita grija clientilor nostri printr-un proces de invatare continuu. Datorita participarii noastre anuale la numeroase traininguri si conferinte internationale, reusim in mod constant sa aducem pe piata aparatura profesionala si produse de top, dar si servicii noi pe care le integram cu succes in programele noastre de beauty. Pedichiura orientata medical, machiajul semipermanent sau lansarea celui mai nou aparat Guinot pentru ingrijirea tenului sunt doar cateva dintre noutatile de care clientele noastre s-au bucurat in ultima vreme.

Ingrijirea completa acordata clientilor nostri, atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere medical, este motivul pentru care Sunshine Club Luxury Spa este un punct de referinta pe harta frumusetii din Bucuresti.

2001

A fost anul in care am ne-am decis sa facem pasul cel mare: deschiderea unui cabinet de cosmetica si al unuia de bronzare. Acela a fost momentul in care, observand piata, ne-am dat seama ca produsele calitative si echipa conteaza foarte mult. Astfel, am achizitionat aparatura de ultima generatie din Germania si am primit-o in echipa pe Mariana Zavera care este si acum alaturi de noi.

2003

Dupa 2 ani de succes am extins lista noastra de servicii si am adaugat un department de hairstyling, unul de manichiura/pedichiura si unul de estetica corporala, atat pentru masaj cat si pentru tratamente corporale.

2004

In doar 3 ani am reusit sa ne mutam din bvd. Dacia 86 la actualul nostru sediu din Soseaua Nordului. Aceasta schimbare a insemnat mult pentru noi, dar si pentru centrul nostru, astfel ca am realizat investitii masive in aparatura, servicii si echipa. Am mai adaugat un cabinet de cosmetica si am pregatit spatiul dedicat zonei de fitness si aerobic.

2005

Urmarind evolutia pietei de health&beauty, am considerat ca este momentul potrivit sa ne specializam echipa in strainatate, atat in Germania de unde ne-am intors cu noi servicii pentru clientii nostri (machiajul semipermanent) cat si in Franta unde cosmeticienele noastre au beneficiat de instruiri periodice sustinute de trainerii internationali Guinot si Academie.

2008

Centrul nostru si-a definitivat pozitionarea ca fiind unul dintre primele spatii Day Spa din Romania. Cu aceasta ocazie, am extins si gama de produse pe care o aveam disponibila in acel moment, adaugand produse de ingrijire corporala sau a fetei de la brandul de lux Babor Germania, prezent si acum la Sunshine.

2010

La invitatia partenerului Top Line, unic distribuitor LPG in Romania, am participat la festivalul de la Cannes unde s-a lansat ultima generatie a aparatului LPG Cellu M6 Integral. Cu aceasta ocazie, am hotarat sa il achizitionam si sa-l aducem si in centrul nostru.

2013

Participarea la targul ”Beauty Forum” din Dusseldorf a adus cu sine achizitionarea unui alt aparat lansat chiar atunci, si anume IONTO-MESOlift al firmei de top Ionto-Comed din Germania, unul dintre cele mai profesionale si complete aparate de estetica faciala.

2014

Am introdus conceptul de pedichiura medicala prin dotarea centrului nostru cu aparatura si instrumentar specific, utilizate la nivel international. Problemele picioarelor si ale unghiilor si-au gasit cu succes rezolvarea cu ajutorul specialistilor nostri in podiatrie.

2016

Am inceput anul cu o achizitie marca Guinot: Hydraderm Cellular Energy – cea mai noua tehnologie anti-aging. De asemenea, stilul nostru de viata actual ne-a inspirat sa ogandim un nou concept dermatocosmetic care ofera rezultate imediate. Garantia o confera colaborarea cu dr. Anca Adina Martinescu – medic primar dermatolog.

In plus, programele personalizate de detox si nutritie sunt oferite prin colaborarea cu specialistul in nutritie dna. Alina Stoica, membru in Ordinul Practicienilor de Medicina Complementara si Alternativa.

Echipa

Specialistii Sunshine sunt mereu atenti la noile tendinte aparute, dar si la evolutia constanta a pietii de health&beauty. Astfel, suntem mereu pregatiti sa oferim cele mai profesionale servicii personalizate in functie de nevoia fiecarui client in parte. Pentru noi, insa, calitatea echipei nu se rezuma doar la profesionalism, ci si la comunicarea excelenta pe care o avem alaturi de clienti. Atitudinea joviala si empatica ne ajuta sa intelegem mai bine oamenii care ne viziteaza si asteptarile pe care le au.

Hai pe la noi!

WhatsApp chat